2 тур открытого Чемпионата области

Мужчины

Игры с выбыванием после двух поражений до полуфинала.

Команд14
РегионЛуганщина
КатегорияМужчины
СтадионСпорткомплекс колледжа
Начало19.06.2021 10:00
Окончание20.06.2021 14:30
СтатусФиниш
В составе чемпионатаНет

2 тур

ЗАТВЕРДЖЕНО

Начальник управління молоді та спорту    Луганської облдержадміністрації

 

___________________ Антон ВОЛОХОВ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Президент Федерації волейболу Луганської області

 

_________________Олег МИРОШНИК

 

 

 

 

РЕГЛАМЕНТ

 проведення відкритого чемпіонату Луганської області                     

    з  волейболу пляжного 2021 року

 

1. Мета змагань

1.1 Змагання проводяться з метою  популяризації здорового способу життя, залучення різних верств  населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

1.2 Подальший розвиток пляжного волейболу в регіоні.

1.3  Виявлення кращих команд та спортсменів області.

 

2. Керівництво та організація змагань, суддівство

2.1 Змагання організовуються та проводяться громадською організацією «Федерацією волейболу Луганської області»  /ФВЛО/ та управлінням молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.

2.2 Безпосередня організація та проведення турів покладається на структурні підрозділи з фізичної культури та спорту районних адміністрацій, виконкомів міських та седищних рад, осередки Федерації волейболу Луганської області.

2.3 Суддівство змагань на етапах Чемпіонату забезпечується суддівською бригадою, склад якої затверджується управлінням молоді та спорту Луганської облдержадміністрації та громадською організацією «Федерацією волейболу Луганської області»

2.4 Ігри проводяться за «Офіційними Правилами ФІВБ з волейболу пляжного».

2.5 Головний суддя змагань Ігор Світличний, гол. секретар Олександр Тищенко.

 

3. Терміни та місця проведення

3.1 Змагання проводяться у п’ять  турів з травня по серпень 2021 року.

 

№ туру

Місце проведення

Дата проведення

Координатор

Контакт

1 тур

м. Сєвєродонецьк               

29-30.05.2021 р.

Букреєв О.

050 1468421

2 тур

м.Рубіжне

19-20.06.2021 р.

Кагала В.

095 7047919

3 тур

м. Старобільськ         

03-04.07.2021 р.

Світличний І.

066 2698270

4 тур

смт Біловодськ

31.07-01.08.2021 р.

Тищенко О.

095 8192889

5 тур

м. Кремінна

21-22.08.2021 р.

Кузьменко О.

066 9966980

 

 

4. Учасники змагань, заявки

4.1 У змаганнях можуть прийняти участь всі бажаючі чоловічі команди Луганської та інших областей України, які мають належну спортивну підготовку, допуск лікаря та зобов’язуються дотримуватися умов даного Регламенту.

4.2 До змагань мають допуск гравці, тренери, медичні й адміністративні працівники клубів та судді, що пройшли акредитацію. Акредитація  надається Мандатною Комісією з волейболу пляжного ФВЛО та є невід’ємним документом, який дозволяє приймати участь у змаганнях. Для отримання акредитації необхідно подати до мандатної комісії такі документи: паспорт або свідоцтво про народження, ідентифікаційний код, інформаційну та медичну довідки. Акредитація оформлюється на 1 рік у двох примірниках: один залишається в ФВЛО, другий – в учасника змагань.

4.3 При проходженні мандатної комісії гравці повинні ознайомитися та підписати «Зобов’язання гравця», що регламентують взаємовідносини між гравцями та ФВЛО, правила їх поведінки на змаганнях.

4.4 Склад команди 2 гравця та 1 офіційна особа-представник.

4.5 Кількість команд-учасниць необмежена.

4.6 Гравці зобов’язані мати однакову спортивну форму.

4.7 Заявку на участь в змаганнях необхідно подати Координатору або головному секретарю чемпіонату не пізніше ніж за 3 днів до початку чергового етапу.

4.8 У разі попередньої заявки команди та не явки на тур за неповажних причин кожному гравцю нараховується по «- 5» штрафних очок у загальний залік Чемпіонату.

 

5. Характер заходу

5.1 Змагання командні.

6. Програма змагань та умови проведення.

6.2 Кожний етап змагань проводиться як окремий турнір - по сітці до двох поразок.

6.3 Розподіл-жеребкування команд на першому турi відбувається за рейтингом гравців 2020 року. При однаковій кількості рейтингових очок або їх відсутності місце команди визначається за жеребкуванням. За результатами кожного етапу учасникам нараховуються бали згідно таблиці, що додається. В наступних турах команди розподiляються по iгровiй сiтцi згiдно набраних балiв за сумами попереднiх турiв.

6.4 За певних умов Координатори, за згодою з Головною суддівською колегією Чемпіонату, мають право змінити Систему проведення туру.

6.5 З метою залучення до участі у Чемпіонаті ветеранів волейболу та юнаків віком до 16 років  положення передбачає бонуси у нарахуванні очок в іграх для даних команд. Юнаки віком до 16 років отримують на початок кожної партії перевагу з рахунком 2:0. Команди, які мають у своєму складі ветеранів мають перевагу за таблицею:

 

Стать\ вік

40 років

45 років

50 років

55 років

Чоловіки

2

3

4

5

         

     Команда, яка має у своєму складі двох спортсменів з бонусами сумує їх. В разі командного бонусу більше 5 очок рахунок у партії починається з плюсових та мінусових очок, наприклад  +2:-3, +3:-2, +3:-3, +3:-4 та інші. За домовленістю команда, яка має гандикап може відмовитися від нього до початку першої партії та вже не використовувати його у даній грі. У 3-й партії гандикап ділиться на 2 та округлюється в більшу сторону.

6.6 Всі команди, які приймають участь у змаганнях повинні суворо дотримуватимуться умов проведення змагань, а також не допускати неявок на ігри. 

6.7 За підсумками Чемпіонату визначаються команди та гравці переможці і призери чемпіонату. Переможці Чемпіонату визначаються за найбільшою кількістю очок набраних на турах. У залік йдуть чотири кращих результати чемпіонату.

У разі однакової кількості очок у двох або більше команд /спортсменів/ перевага надається:

 

а) за більшою кількістю перших місць на етапах /далі других, третіх/

б) за кращим п’ятим заліком чемпіонату

6.8 Таблиця нарахування очок:

 

1 місце

2 місце

3 місце

4

5-6

7-8

9-12

13-16

17-24

25-32

24

22

20

18

16

14

12

10

8

6

 

 

 

7. Фінансові витрати

7.1 Витрати пов’язані з участю спортсменів у змаганнях /проїзд, проживання, харчування/ здійснюється за рахунок організацій, що відряджають.

7.2 Нагородження кубками та медалями команд-переможниців у турах покладається на організації, що приймають змагання та ФВЛО. Нагородження кубками, грамотами та медалями переможців та призерів у загальному заліку Чемпіонату – за рахунок управління молоді та спорту.

7.3 Оплата лікаря, суддівської бригади у Чемпіонаті здійснюється за рахунок управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.

 

8. Нагородження переможців та учасників

8.1 Нагородження переможців та призерів на турах покладається на організаторів етапу.

8.2 Команди-переможниці Чемпіонату та гравці команд-призерів Чемпіонату нагороджуються кубками, грамотами, медалями управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.

 

9. Безпека та підготовка місць проведення змагань

9.1 Підготовка місць проведення змагань здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року №2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів».    

    Відповідальний за виконання вимог заходів безпеки під час змагань та дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та постанови Головного державного санітарного лікаря України від 18.11.2020 № 58 Про затвердження протиепідемічних заходів під час проведення спортивних змагань на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) головний суддя змагань.     Змагання проводяться без глядачів.

   Організатори змагань повинні забезпечити технічні умови, необхідні для проведення турів /додаток 1/. Керівники /власники/ спортивний споруд, на території яких відбувається змагання, несуть відповідальність за забезпечення громадського порядку.

   Відповідальність за фізичний стан та стан здоров’я спортсменів несуть особисті тренери, тренери-представники та уповноважені особи, що затверджують офіційну заявку.

 9.2 Всі спортсмени учасники повинні мати діючий страховий поліс на час проведення змагань.

 

 

10. Строки та порядок подання заявок на участь, протоколи змагань

10.1 Попередні заявки подаються Координатору або головному секретарю чемпіонату не пізніше ніж за 3 днів до початку чергового етапу. Оригінал іменної заявка та документи, які засвідчують особу спортсмена (паспорт) подаються до мандатної комісії в день приїзду.

10.2 Заявка повинні бути завірені печаткою та підписом керівництва організації, що відряджає команду,  містити допуск лікаря та підпис представника команди. За достовірність данних поданих у заявці відповідає представник команди.

10.3 Протоколи з результатами змагань подаються до управління молоді та спорту облдержадміністрації протягом 5 днів.

10.4. Відповідальний за достовірність інформації наданої у протоколах – головний суддя змагань.

        Додаткова інформація - Світличний І.В. 0662698270      

 

 

Цей регламент є офіційним викликом на змагання