Кубок открытия Сезона

Общая

Игры с выбыванием после двух поражений до полуфинала.

Команд11
РегионЛуганщина
КатегорияОбщая
СтадионПляж Песочек
Начало22.05.2021 10:00
Окончание23.05.2021 14:30
СтатусФиниш
В составе чемпионатаНет

ЗАТВЕРДЖЕНО

Виконавчий Директор Федерації

волейболу Луганської області

_______________Ігор СВІТЛИЧНИЙ

 

 

РЕГЛАМЕНТ

проведення Кубку відкриття сезону з волейболу пляжного

 

1. Мета змагань

1.1 Змагання проводяться з метою  популяризації здорового способу життя, залучення різних верств  населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

1.2 Подальший розвиток пляжного волейболу в регіоні.

1.3  Виявлення кращих команд та спортсменів області.

 

2. Керівництво та організація змагань, суддівство

2.1 Змагання організовуються та проводяться громадською організацією «Федерацією волейболу Луганської області».

2.2 Безпосередня організація та проведення Кубку покладається на оргкомітет затверджений Федерацією волейболу Луганської області.

2.3 Ігри проводяться за «Офіційними Правилами ФІВБ з волейболу пляжного».

2.5 Головний суддя змагань Олександр Тищенко, гол. Секретар Ігор Світличний.

 

3. Терміни та місця проведення

3.1 Змагання проводяться 22-23 травня 2021 року в с.Біловодськ на кортах пляжу «Пісочок».

Парад відкриття 22.05.2021р. о 10.00г., початок ігор - 10.30г.

 

4. Учасники змагань, заявки

4.1 У змаганнях можуть прийняти участь команди Луганської та інших областей України, які мають належну спортивну підготовку, допуск лікаря та зобов’язуються дотримуватися умов даного Регламенту.

4.2 Склад команди 2 гравця та 1 офіційна особа-представник.

4.3 Кількість команд-учасниць необмежена.

4.4 Гравці зобов’язані мати однакову спортивну форму.

4.5 Заявку на участь в змаганнях необхідно подати на ел.платформі Система Кенгуру Ліга або головному секретарю змагань не пізніше ніж за 3 дні.

4.8 У разі попередньої заявки команди та не явки на тур за неповажних причин кожному гравцю нараховується по «- 5» штрафних очок у залік Чемпіонату 2021.

 

 

5. Програма змагань та умови проведення.

5.2 Змагання проводяться за двопоразковою сіткою.

5.3 Розподіл-жеребкування команд за рейтингом гравців 2020 року. При однаковій кількості рейтингових очок або їх відсутності місце команди визначається за жеребкуванням.

5.4 З метою залучення до участі у Чемпіонаті ветеранів волейболу та юнаків віком до 16 років  положення передбачає бонуси у нарахуванні очок в іграх для даних команд. Юнаки віком до 16 років отримують на початок кожної партії перевагу з рахунком 2:0. Команди, які мають у своєму складі ветеранів мають перевагу за таблицею:

 

 

Стать\ вік

40 років

45 років

50 років

55 років

Чоловіки

2

3

4

5

         

     Команда, яка має у своєму складі двох спортсменів з бонусами сумує їх. В разі командного бонусу більше 5 очок рахунок у партії починається з плюсових та мінусових очок, наприклад  +2:-3, +3:-2, +3:-3, +3:-4 та інші. За домовленістю команда, яка має гандикап може відмовитися від нього до початку першої партії та вже не використовувати його у даній грі. У 3-й партії гандикап ділиться на 2 та округлюється в більшу сторону.

6.5 Всі команди, які приймають участь у змаганнях повинні суворо дотримуватимуться умов проведення змагань, а також не допускати неявок на ігри. 

 

 

6. Фінансові витрати та нагородження

6.1 Витрати пов’язані з участю спортсменів у змаганнях /проїзд, проживання, харчування/ здійснюється за рахунок організацій, що відряджають.

6.2 Стартовий внесок на участь у змаганнях 100 грн. з команди.

6.3 Нагородження команд-переможниців покладається на організаторів змагань.

6.4 Оплата суддівської бригади змагань за рахунок стартового внеску команд.

6.5 Команди-переможниці змагань та гравці команд-призерів нагороджуються кубками, грамотами та медалями.

 

7. Безпека та підготовка місць проведення змагань

7.1 Підготовка місць проведення змагань здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року №2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів».    

    Відповідальний за виконання вимог заходів безпеки під час змагань та дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та постанови Головного державного санітарного лікаря України від 18.11.2020 № 58 Про затвердження протиепідемічних заходів під час проведення спортивних змагань на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) головний суддя змагань.     Змагання проводяться без глядачів.

  

8. Строки та порядок подання заявок на участь, протоколи змагань

8.1 Попередні заявки подаються на ел.платформу Системи Кенгуру Ліга або головному секретарю змагань не пізніше ніж за 3 днів до початку.

8.2 Заявка повинні бути завірені печаткою та підписом керівництва організації, що відряджає команду,  містити допуск лікаря та підпис представника команди. За достовірність даних поданих у заявці відповідає представник команди.

        Додаткова інформація - Світличний І.В. 0662698270      

 

 

Цей регламент є офіційним викликом на змагання